ЗВІТ ЗАВІДУВАЧКИ ФІЛІЇ НЕГРІВСЬКОГО ЗЗСО І_ІІ СТ

П Р О Т О К О Л

звітування завідувачки Негрівського ЗЗСО І-ІІ ст філії Опорного Доробратівського ЗЗСО І-ІІІ ст

Мукачівської Міської ради

Закарпатської області

перед педагогічним колективом та громадськістю

від 11.06.2021 року

ПРИСУТНІ: педагогічний колектив, адміністративно-господарський персонал, батьки учнів, представники місцевої влади.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.Звітування директора школи Урста М.А перед педагогічним колективом та громадськістю про виконану роботу за 2020 – 2021 н. р.

2. Виступи членів педагогічного колективу, батьківської громадськості про діяльність директора школи Урста М.А , щодо підвищення рівня організації освітнього процесу у навчальному закладі.

3. Оцінювання діяльності директора школи шляхом в голосування за результатами звіту директора .

Вибори голови та секретаря зборів.

Вчитель Фекете М.І. внесла пропозицію обрати голову зборів - вчителя Ковач М.Ф, секретаря зборів - Олексик В.І

Ухвалили:

1.Обрати головою зборів Ковач М.Ф

2.Обрати секретаря Олексик В.І

Результат голосування: одностайно.

СЛУХАЛИ: голову зборів Ковач М.Ф., який зазначив, що згідно з наказом Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю» від 23.03.2005 р. № 178, на виконання Національної доктрини розвитку освіти (п. 3), наказу Міністерства освіти і науки України від 28.01.2005 р. № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів», «Положення про загальноосвітній навчальний заклад» керівник навчального закладу має щороку звітувати про свою діяльність перед членами педагогічного колективу, батьківського комітету, ради та громадськості з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень запровадження колегіальної етики управлінської діяльності у навчальних закладах, що базується на принципах взаємодопомоги та позитивної мотивації. Михайло Федорович надав слово для звіту директору школи Урста М.А.

1. Виступила завідувач філії Урста М.А., яка проаналізувала свою діяльність в 2020-2021 навчальному році . У своєму виступі вона детально зупинилася на таких питаннях:

1. виконання функціональних обов’язків щодо забезпечення обов’язковості загальної середньої освіти (охоплення навчанням дітей шкільного віку, продовження навчання випускників 9 класу) ;

2. методична робота з педагогічними кадрами

3. аналіз рівнів навчальних досягнень учнів, підвищення якості освітнього процесу;

4. створення умов для варіативності навчання та впровадження педагогічних технологій у навчальний процес;

5. організацію різних форм позаурочної навчально-виховної роботи;

6. про заходи щодо зміцнення та модернізацію матеріально-технічної бази школи;

7. заходи щодо забезпечення школи педкадрами та доцільність їх розстановки;

8. соціальний захист, збереження та зміцнення здоров’я учнів та працівників педагогічного колективу;

9. дотримання правопорядку неповнолітніми;

10. залучення педагогічної та батьківської громадськості до управління діяльності школи;

(звіт додається)

Оцінка діяльності керівника

Слухали:

2. Про діяльність Урста М.А. як керівника школи виступили члени педагогічного колективу

Бізіля В.В заступник директора з НВР,яка відзначила, що директор школи користується повагою серед працівників школи, учнів, батьків. Колектив школи під її керівництвом працює стабільно, злагоджено, виконуючи основні завдання школи. Вона створює всі умови для підвищення якості освітніх послуг, які надає школа сьогодні. Запропонувала визнати роботу Урста М.А задовільною.

Олексик В.І, мати учениці школи відзначила, що директор тісно співпрацює з батьками. Керівник школи постійно звітує про роботу школи, про проблеми навчання і виховання учнів. Зроблена велика робота з благоустрою школи у співпраці із місцевою владою, щороку батьки допомагають проводити поточні ремонти, зміцнювати матеріальну базу кабінетів. Це стало можливим завдяки вмілому керівництву директора школи, її наполегливості, цілеспрямованості. Протягом навчального року спільно з батьками, педагогами і учнями проведені родинні свята, спільні проекти, зустрічі, звіти. У школі створені всі умови для навчання та відпочинку дітей. Запропонував визнати роботу директора задовільною.

3. СЛУХАЛИ:

Голова зборів Ковач М.Ф який запропонував взяти участь у голосуванні, в ході якого оцінити задовільність чи незадовільність діяльності завідувачки філії Урста Мирослави Андріївни впродовж 2020-2021н.р, підвела підсумок звітування та повідомила присутніх про результати голосування.

Результати голосування:

«задовільно» - 20 голосів

«незадовільно» - 2 голосів

УХВАЛИЛИ:

1. Визнати роботу Урста Мирослави Андріївни ,завідувачки Негрівського ЗЗСО І-ІІ ст філії Опорного Доробратівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Мукачівської Міської ради Закарпатської області - задовільною.

2. Довести рішення загальних зборів до відома Управління освіти,культури ,молоді та спорту Мукачівської міської ради.

Голова зборів: Ковач М.Ф.

Секретар зборів: Олексик В.В.

Кiлькiсть переглядiв: 40